FUAT DÜNDAR - Okul Müdürü

FUAT DÜNDAR - Okul Müdürü

1978 yılının Temmuz ayında doğdum. İlkokulu babamın görev yürüttüğü Muş-Merkez Üçdere İlkokulunda, ortaokulu Van Alaköy’de, liseyi ise Van İmam Hatip Lisesinde tamamladım. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde Eğitimde Psikolojik Hizmetler lisans eğitimini, 2018 yılında Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladım.

1999 yılında göreve rehber öğretmen olarak başladığım mesleki kariyerimi, 2005 yılından itibaren Van’da kurum yöneticiliği görevleriyle sürdürdüm. 2006-2007 öğretim yılında Aydın-Çine İlçesine atandıktan sonra Aydın ilinin muhtelif türde okullarında görevimi sürdürdüm. 2015 Yılı itibariyle Aydın İlinde kurum yöneticiliği ile devam eden mesleki kariyerimde Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen çok sayıda hizmet içi eğitim faaliyetlerinde gerek katılımcı gerekse eğitici olarak görev aldım. Eğitim yöneticiliği görevlerini sürdürürken yerel projelerin planlanması ve ilçe milli eğitim müdürlüğü koordinatörlüğü, uluslararası projelerin yürütülmesi ve yaygınlaştırılması süreçlerinde rol aldım.  (GEKA’ya yazdığım Montessori Eğitici Eğitmenliği, Eğitim Yöneticilerine Koçluk Eğitimi, Okul öncesi ve Rehber öĞretmenlere yönelik Oyun Terapisi bu projelerden bir kaçıdır.)

2022 yılında Adalet Bakanlığı Arabuluculuk sınavında başarılı oldum.  2023 yılı itibariyle de Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Siciline kaydolarak İş Hukuku, Ticaret Hukuku ve Tüketici Hukuku alanında Uzman arabuluculuk yapmaktayım.

Temmuz 2023 tarihinde Aydın Efeler Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğü görevine yeniden başladım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

(256) 226 9792 (256) 226 9334 Eposta